easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login

EasyStaff groeit met 16% na overname Payroll Select  26-10-2017

Goed nieuws! De omzet van EasyStaff is sinds de overname door Payroll Select met ruim 16% gegroeid. Hoe EasyStaff dit heeft gerealiseerd? Door de krachten en kennis van EasyStaff en Payroll Select te bundelen en als één team te werk te gaan. Onze klanten kunnen daardoor profiteren van een nog betere dienstverlening.

EasyStaff zit uiteraard niet stil en wil deze groei doorzetten. Diverse afdelingen van zowel EasyStaff als Payroll Select  zijn momenteel druk bezig om het digitale platform van Payroll Select te integreren binnen EasyStaff. Doel hiervan is de klanttevredenheid alsmede de efficiëntie van processen verder te optimaliseren.  

Nadieh Smeding, Algemeen Manager EasyStaff vertelt over de samenwerking tussen EasyStaff en Payroll Select: “Het is onze ambitie om met een transparante aanpak de toonaangevende speler te blijven voor werkgevers, recruitment & executive search companies, intermediairs, freelancers en beleidsbepalers. De overname heeft ervoor gezorgd dat de expertise van beide partijen samen is gevoegd, waardoor we samen kunnen verder groeien. Dat deze groei nu ook in de omzet terug te zien is, is natuurlijk een geweldig resultaat.”

EasyStaff timmert sinds 1999 hard aan de weg. In ruim 17 jaar zijn zij uitgegroeid tot een grote speler in de markt; Een strategisch partner in payroll services en contracting. Sinds 2016 is EasyStaff onderdeel van Payroll Select en groeien de twee partijen gezamenlijk verder met een uitbereiding van expertise en aanbod tot gevolg.  ''Zie ons maar als uw eigen HR-afdeling. Met alle kennis over actuele wet- en regelgeving. Ons team van specialisten staat klaar om de klant te adviseren en alle vragen te beantwoorden. Met EasyStaff haalt de klant expertise in huis.'' Zegt Nadieh.


Terug naar overzicht