easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login

Moederbedrijf Payroll Select verovert 4e plaats in FD Gazellen 2017 20-11-2017

Op 16 november vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats. Payroll Select was al verzekerd van een plaats in de top 10.

Het Financieel Dagblad nomineert ieder jaar de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Payroll Select viel net buiten het podium, maar wist toch een nette 4e plaats te bemachtigen. “Een hele mooie prestatie.” zegt Monique Ramondt – Sanders, Commercieel Directeur bij Payroll Select Groep. “We hebben in korte tijd een enorme groei gemaakt door zowel organische groei als door overnames. Bovenal heeft het hele team van Payroll Select keihard gewerkt om dit resultaat te realiseren en daar zijn we enorm trots op! We bedanken uiteraard ook onze klanten. Mede door het door hen getoonde vertrouwen zijn we tot dit resultaat gekomen.”

Payroll Select zal zich de komende tijd gaan richten op de doorontwikkeling van de dienstverlening en de kwaliteit daarvan. “Er staan op de korte termijn geen verdere overnames gepland. We kunnen dus de volle focus leggen op het allerbelangrijkste: onze klanten en medewerkers.” zegt Monique.

Payroll Select heeft grote bewondering voor de titelhouders en feliciteert alle winnaars van de FD Gazelle Awards 2017. 

 

 
vlnr: Bulut Özkan, Monique Ramondt-Sanders en Rick Verschure


Terug naar overzicht