easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login

Payroll Select opgenomen in de Fabulous 20 19-07-2018

Goed nieuws! Op 17 juli is de Fabulous 20 Flexbranche 2018 gepubliceerd, de lijst van de snelst groeiende organisaties in de flexbranche. Payroll Select heeft, net als vorig jaar, hierin een plaats bemachtigd. Dit jaar is Payroll Select gestegen naar een negende plaats in de Fabulous 20.

Fabulous 20

De Fabulous 20 is gebaseerd op geconsolideerde jaarcijfers. Voor het samenstellen van de lijst is gekeken naar de gemiddelde groei over de jaren 2014 t/m 2016. Hierbij zijn beursgenoteerde ondernemingen buiten beschouwing gelaten.

Jaarlijkse groei

Vorig jaar bemachtigde Payroll Select de 16e plek in deze lijst. Dit jaar is het bedrijf gestegen naar een 9e plek met een totale omzet van 204,7 miljoen in 2016. Dit is een groei van 58,6% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Overnames
De groei is mede te verklaren door de vele overnames die Payroll Select in de afgelopen jaren heeft gedaan. In 2015 werd Prokx Payroll Professionals overgenomen, in 2016 volgden de overnames van Flint Personeelspartner en EasyStaff.

Toekomst
In 2018 heeft H.A. Simons het aandelenbelang in Payroll Select Groep  van ABN AMRO Participaties teruggekocht. Hiermee is de heer Simons weer 100% eigenaar van Payroll Select. In de toekomst verwacht de directie verdere groei van de omzet en rentabiliteit en ligt de focus vooral op service en kwaliteit in het ontzorgen van klanten. Ook wordt gewerkt aan het verbreden van de dienstverlening, waarbij technologische innovatie centraal staat.

 

 


Terug naar overzicht