easyworx

Bent u klant van EasyStaff en wilt u inloggen op uw eigen portal?
Log dan in via https://portal.easystaff.nl

Bent u werkzaam via EasyStaff?
Log dan in via https://mijn.easystaff.nl/nl/login

Spotlight aan: Thrill Grill, for the love of burgers! 28-07-2016

 

Wie New York City of the UK heeft bezocht, kan er niet omheen; geurende Foodtrucks die het straatbeeld versieren. Geïnspireerd door deze Foodtrucks en nog voordat de burgerhype in Nederland los barstte, hebben multi-ondernemer Maarten van den Biggelaar en top kok Robert Kranenborg een niet meer weg te denken concept ontwikkeld: Thrill Grill.

Hmmm. Hamburgers bakken. Wat maakt de hamburgers van Thrill Grill uniek? Liefde voor de burger! Robert Kranenborg, ook wel bekend van TV, selecteert zelf de leveranciers voor de ingrediënten van de hamburgers. Elk ingrediënt heeft zijn eigen, unieke verhaal en de hamburgers worden zo ambachtelijk mogelijk gebakken.

 

Wat vroeger alleen door High End restaurants werd gebruikt, is voor Thrill Grill de standaard. Kwaliteit. Zij bakken alle hamburgers in een grill oven. De Josper! De grill oven werkt alleen op houtskool en dit zorgt voor die unieke, kenmerkende smaakbeleving.

Naast de kenmerkende smaakbeleving, geven ook de medewerkers een belangrijke impuls aan Thrill Grill. Een ambitieus en jong team met een passie voor hamburgers, zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Zij hopen bij elk bezoek, de gasten weer opnieuw te verrassen.

Volgens de medewerkers van Thrill Grill is de Classic Beef Thriller (beoordeeld met een 8,5) de meest verkopende burger en een culinaire aanrader.

Wat begon met een Foodtruck is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle restaurantformule, en Thrill Grill gaat door!

De ambitie is uitbreiden met dezelfde kwaliteit en een topteam. Topteam in het restaurant, maar ook wanneer het aankomt op een HR Partner. Door de samenwerking met EasyStaff kan Thrill Grill onbezorgd uitbreiden. Betalingen aan de medewerkers zijn altijd correct en de online HR Portal geeft snelheid, is makkelijk in gebruik en overal toegankelijk. 

 

 

 


Terug naar overzicht